Gekneusde Ribben - Blessure Wijzer

Gepubliceerd dec. 24, 22
6 min read

Pijn Op De Borst? - Beste Oefeningen Thuis

Migraine Hoofdpijn, meestal gelegen in de voorste kwadranten, rechts of links, duidt op een scheiding van jouw wereld. De betrokkenheid van de ogen bij migraine geeft niet alleen een onwil om naar buiten te kijken, maar ook om naar binnen te kijken. De meeste migraine patiënten rapporteren niet alleen hevige pijn achter het oog, maar ook acute gevoeligheid voor licht.

Het kanaal van de galblaas wordt geassocieerd met moed. Het San Jiao kanaal houdt zich bezig met de verwerking van water (het levenselixer) en het dunne darm kanaal is betrokken bij het afscheiden van voedsel uit de wereld. Zowel het San Jiao kanaal als het Dunne darmkanaal zijn verbonden met het Hart, wiens emotie Vreugde is en waar de "Geest" zich bevindt.

Pijn Op De Borst? - Beste Oefeningen Thuis

Er is ook boosheid die wordt aangegeven door de link van het galblaaskanaal met de lever. De achterkant van het hoofd vertegenwoordigt jouw verleden. Sommigen zeggen ook dat dit het gebied van spiritualiteit is. Pijn hier vertegenwoordigt iets in jouw verleden dat niet compleet is en dat niet vergeven is.

De achterkant van het hoofd wordt beschouwd als de zetel van spirituele ervaringen. De enige manier om ze te zien is door innerlijk zicht. Pijn in de achterkant van het hoofd vertegenwoordigt een onwil om diep naar binnen te kijken naar de bron van Licht en Waarheid. De wervelkolom Vertegenwoordigt de steun die jij denkt te hebben in het leven en jouw afstemming met die ondersteunende krachten.

Lichamelijke Klachten - Fysiotherapie

Spasmen vertegenwoordigen de onwil om de steun te accepteren die er is. De schouders vertegenwoordigen lasten en verantwoordelijkheden. Een "Frozen Shoulder" (bevroren schouder) vertegenwoordigt bijvoorbeeld de volledige onwil om jouw verantwoordelijkheden in het leven te dragen, vooral jouw eigen leven. Pijn en disfunctie in verschillende mate vertegenwoordigen een verschillende mate van onwil om verantwoordelijk te zijn.

Gebroken Of Gekneusde Rib - FysiotherapieHamstring Pijn

Het kanaal van de galblaas doorloopt de schouders en duidt op moed (of een gebrek aan ...). De rug wordt in de Chinese geneeskunde beschouwd als jouw Yang kant; de actieve, agressieve, verlichte kant. De achterkant vertegenwoordigt ook dat wat achter jou ligt. Heel vaak zien wij niet zo duidelijk wat achter ons ligt.

Fysieke Pijn En Haar Metafysische Betekenis

Deze spanning scheidt ons dan ook vaak van beide en pijn is dan het gevolg. Louise Hay suggereert dat ruggen in het algemeen ondersteuning bieden. De middenrug is de verbinding tussen de schouder en de onderrug. Dit kan soms een zwakke schakel zijn. Naarmate wij onze schouders strak houden (de rug rechthoude) en bereid zijn de verantwoordelijkheden van het leven op ons te nemen, hebben wij om ons heen de materiële en emotionele steun verzameld die wij nodig hebben (uit de onderrug).

Dat is onze dode hoek. Wij kunnen het niet alleen niet zien, maar het is ook erg moeilijk te bereiken (gekneusde rib). De zwakke schakel brokkelt dan af (gebroken ribben). Het is de saboteur of verleider die ons van ons "Pad" afhaalt. In dit gebied liggen de tonificatie punten (ook de "Shu" punten genoemd) voor de lever, de maag en de milt.

Wat Was Jouw Ergste Sportblessure?

Blokkades hier beïnvloeden het hele lichaam en kunnen jou helemaal "stilleggen" op jouw Pad. De Milt vertegenwoordigt zorgen door te veel denken en de lever vertegenwoordigt woede en de basisemoties (iets op jouw lever hebben). Beide kunnen zelfs de best gemaakte plannen saboteren. Spieren, botten en gewrichten. Louise Hay suggereert dat de middenrug schuld representeert en vastzit in het verleden.

De nieren bevinden zich in dit gebied en een nier disfunctie resulteert in angst/schrik/fobieën. Een zere onderrug kan erop wijzen dat wij meer hebben aangenomen dan wij denken dat wij aankunnen - Gekneusde of gebroken rib - Hier Heb Ik Pijn. Dit is een disfunctie, alleen als het niet de waarheid is. Als wij inderdaad te veel hebben aangenomen, zou dat worden aangegeven door een fysiek trauma aan de rug en hoeven wij alleen maar onze last lichter te maken.

Pijn In Zij: Oorzaken Van Pijn In De Rechterzij Of Linkerzij

Nieren worden beschouwd als een centrale functie te hebben ten opzichte van andere organen, omdat het is waar de Yuan Qi of onze primaire essentie (levensenergie) is opgeslagen. Yuan Qi is ook bekend als Primaire Qi of Congenitale Qi. Het is de Qi waarmee jij geboren bent en bepaalt jouw relatieve kracht in de wereld.

Lage rugpijn wordt vaak verminderd door de nieren te versterken. Kort gezeg: Lage rugpijn verwijst over het algemeen naar een gebrek aan vertrouwen in het Universum om jou te beschermen en te ondersteunen. Louise Hay zegt dat er ook angst voor geld is. Het stuitje/Sacrum is de zetel van het zelfmedelijden.

Peesplaat Ontsteking

Jij blijft liever (stil)zitten en hebt medelijden met jezelf dan om op te staan en iets te doen. De heupen vertegenwoordigen de beslissingen in het leven, met name beslissingen over vooruitgang. Pijn in de heupen is een teken van "vastzitten", niet in staat om een beslissing te nemen, of duidelijk te zien wat er moet gebeuren.

Dit is eigenlijk een "geloofsdaad" van onze kant, omdat we letterlijk een valbeweging inzetten maar er op vertrouwen dat onze benen ons wel zullen redden. Het kanaal van de galblaas doorkruist de heup, wat wederom moed en vertrouwen voorstelt om vooruit te komen. Louise Hay zegt dat heupproblemen angst vertegenwoordigen om verder te gaan met belangrijke beslissingen.

Ik Heb Een Sport-blessure

Rib KlachtenRugklachten - Fysiotherapie

Pijn of ongemak geeft jou aan om te vertragen of te stoppen, rond te kijken, een "landkaart" te kopen of iemand om een "routebeschrijving" te vragen. De knieën vertegenwoordigen jouw trots. In spirituele oefening wordt zegt men dat men eerst moet afdalen voordat men weer kan opstaan. zoals Trots of Ego weerhoudt ons ervan ons over te geven aan de Wil van God of het Universum.

Medical Taping - Gebroken Of Gekneusde RibLichamelijke Klachten - Fysiotherapie

Wij kunnen ons dan kwetsbaar of onzeker voelen. Wij kunnen stil blijven staan als een harde stijve knoest die weerstand biedt aan de wind van de verandering. Het is interessant op te merken dat stijve, pijnlijke knieën een symptoom zijn van nierdeficiëntie, waarvan de emotie angst is (wat was jouw ergste sportblessure?). In plaats van aan onze angst toe te geven, verzetten wij ons totdat het ons overweldigt.

Gekneusde Of Gebroken Rib - Hier Heb Ik Pijn

Ik Heb Een Sport-blessureAandoeningen - Fysiotherapie

Maar knieën kunnen ook de nederigheid vertegenwoordigen, wat de wijsheid is om toe te geven in het licht van de veranderingen. In het kort gezegd, knieproblemen geven aan dat wij vastzitten in het ego, te trots zijn om te buigen. Louise Hay zegt ook dat knieën trots en het ego vertegenwoordigen.

Hoewel de scheenbenen merendeels bot zijn, de hardste substantie in ons lichaam, zijn de scheenbenen eigenlijk toch behoorlijk gevoelig en broos. Een "aanslag" op de scheenbenen is niet alleen erg pijnlijk, het verzwakt het hele lichaam en houdt het "koud". Wanneer wij onszelf hebben vermand om weer verder te gaan, om de volgende stap te zetten in de richting van ons doel dat we hebben gesteld en bezig zijn dit uit te voeren, komt er iets dat jou verstoord en tegenhoud - Gekneusde ribben tapen of ribben intapen bij een ribfractuur.

Medical Taping - Gebroken Of Gekneusde Rib  • Waarom doet een gekneusde rib zo pijn?
  • Nu is mijn vraag mag ik gewoon gaan werken, met gekneusde rib als postbode?
  • Wat is een gekneusde rib en hoe kan dit het beste genezen?
  • Wanneer contact opnemen met de huisarts?

 


gekneusde rib

hamstring pijn

gekneusde rib

Heel vaak is datgene wat ons uitschakelt iets, waarvan wij het verlies niet goed hebben verwerkt. Voorwaarts gaan betekent altijd dat er iets achterblijft. Interessant om op te merken is dat de drie Yin kanalen van de voet allemaal kruiselings kruisen bij milt6 (Sanyin Jiao), dat een samenloop van zorgen, woede en angst vertegenwoordigt.

Navigation

Home

Latest Posts

Welk Magnesium Is Het Beste

Published Jan 25, 23
7 min read

Palliatieve Zorg

Published Jan 03, 23
6 min read